Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport die met name vanaf de jaren zeventig hard aan populariteit won. Kickboksen combineert het stoten van boksen met het trappen van karate en taekwondo. Aanvallen en verdedigen mag bij deze sport zowel met je armen als benen.

Kickboksen in Nederweert
Je kunt in ons sportcentrum in Nederweert altijd terecht voor lessen in kickboksen, of je nu een beginner bent of juist al een gevorderde kickbokser. Het maakt hierbij niet uit of je wel of geen wedstrijden wilt gaan kickboksen. Je krijgt de vrijheid om te kickboksen op je eigen niveau. Wel wordt van je vereist dat je jezelf onderwerpt aan de discipline en gedragscodes die zo typisch zijn bij deze Oosterse vechtsport. Bij de instructeurs van Shintai staan respect, sportiviteit en liefde voor de sport hoog in het vaandel. Ongeacht je persoonlijke doelstelling ben je van harte welkom bij Shintai om te leren kickboksen.

Kom ook kickboksen!
Wil je ook kennis maken met deze samensmelting van boksen met karate en taekwondo? Kom dan eens langs bij Shintai. Bekijk ons lesrooster om te zien wanneer de kickbokslessen voor deze week staan ingepland. Bekijk ook ons tarievenoverzicht om te zien wat u betaalt voor een abonnement.

Vraag een proefles aan