Update 30 juni

JUDO:
Komende week zijn er clubkampioenschappen Judo. U bent als ouders, maar ook opa en oma van harte welkom. De kampioenschappen zijn tijdens de lessen, en er zal gestreden worden in kleine pouletjes.

DANCE:
Het slotoptreden is op woensdag 8 juli om 19:00 uur. Café zaal Bi-j Lenie zal open zijn vanaf 18:30 uur.
Kaarten á € 5,00, en € 3,00 voor de kinderen tot 12 jaar. hiervoor zijn op de volgende manier te verkrijgen:
In een enveloppe gepast geld, met hierop de naam van de danseres en het aantal kaartjes. Jullie krijgen dan de kaartjes meteen mee. Voorverkoop kan tot en met 3 juli.
LET OP: 27 JUNI komt de generale repetitie te vervallen, deze gaat naar 4 JULI van 14:00 tot 16:00 uur, helaas is dit voor ons overmacht ivm de afwezigheid van de licht-, en geluidsman!!!

Braderieoptreden; op 10 juli treden alle groepen op , tijdens de zomerbraderie. We verzamelen om 17:45 uur bij Guulke eten en drinken. Rond 19:30 uur zullen de laatste optredens beginnen.
Kleding: We hebben gekozen voor een uniforme presentatie bij optredens. Hierbij hebben we gekozen voor een shirt. Komende weken komen de pasmodellen. De shirts gaan 20,00 euro kosten. De broek en onderkleding mag zelf worden gekozen, of in overleg met Vivian worden afgestemd.
Omdat we de eerste bestelling gaan plaatsen kunnen jullie instappen voor 10,00 per shirt, contant af te rekenen bij Vivian na ontvangst. De shirts zullen tijdens het slotoptreden gepresenteerd worden, evenals de naam die we gekozen hebben.

Bodyfit:
Een nieuwe les gestart, op donderdag van 20:00 tot 21:00 uur. Sportzaal De Bongerd. Een les met afwisselende danseffecten met gewichten, dynabands, steps etc. Erg veelzijdig en leuk om te doen!!

DANCEKICK:
In de zomervakantie organiseren we twéé dancekick kampen. Een danskamp waarbij diverse dansstijlen aan bod komen. 5 dagen dansen!! Dit zal zijn van 20 t/m 24 juli in WEERT en van 24 augustus t/m 28 augustus in EINDHOVEN! Lees hier meer!

MMA:
We starten vanaf dinsdag 2 juni om 18:00 uur tot 19:00 uur met MMA. Je bent van harte welkom voor een proefles!!

EXAMENS:
De judo-examens zijn in de week van; 6 t/m 11 juli 2015. Het formulier is te downloaden vanaf onze website.