Een mooie start… na de herfstvakantie. Bodyfit, Pilates of Tai Chi

Stap in na de herfstvakantie!

Bodyfit
Een groepsles work-out genaamd Bodyfit.
Een les waar gewerkt wordt aan conditie, vetverbranding en spierversterking
Het eerste gedeelte vd les zal bestaan uit steps/aerobic/Zumba, het tweede gedeelte uit spierversterkende oefeningen waar gebruikt wordt gemaakt van materialen als gewichtjes, dynabands en bodybar.

De les is voor iedereen instapbaar, jong en oud, fit en minder fit.
Geef je nu op bij Shintai en probeer een gratis proefles.

Start vrijdag 25 oktober (of bij opgave van tenminste 8 personen)

Of Pilates
Pilates is een bewegingssysteem welke erop gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren.

Controle en precisie zijn van toepassing op elke beweging waarbij gewerkt wordt vanuit het “Powerhouse” (de buik/onderrug-, bil- en dijbeenspieren), en een juist ademhalingspatroon.

Om elke oefening goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat ook de “mind” gecentreerd en geconcentreerd is.

Uiteindelijk ontstaat er een complete workout waarbij de ene oefening in de ander overvloeit, Flow genaamd. In een Pilatesles komen alle 6 Pilates principes aan bod om je uiteindelijke doel te bereiken. Pilates heeft een positieve uitwerking op zowel het lichaam als de geest. Als u Pilates eenmaal in uw lichaam heeft raakt u het niet snel meer kwijt en u zult merken hoe de voordelen in uw dagelijks leven doorwerken.

Tai Chi
Het meest herkenbare van de Tai Chi Chuan trainingen zijn de opeenvolgende bewegingen die in elkaar overvloeien in langzaam en in gelijkmatig tempo. Elke beweging heeft gevolgen voor de gezondheid en wordt effectief toegepast in de zelfverdediging. Daarnaast wordt iedere oefening in meditatieve beweging uitgevoerd. Tai Chi is ook wel bekend als meditatie in beweging. In de basis van de Taichi vindt men het yin yang principe, alsook de vijf elementen van de Chinese geneeskunde (vuur, hout, aarde, water, lucht). Het is een vorm van gelijkmatige lichaamsbeweging om spieren, het skelet en interne organen te versterken en de houding/balans, geestelijke vermogens te verbeteren

Volg eens een proefles en laat je overtuigen…

Vraag een proefles aan